Hvem er vi

Hos Myrens Fysikalske har vi fysioterapeuter, kiropraktor, osteopater og muskelterapeut. I tillegg tilbyr vi personlig trening og massasje. Vi prioriterer et godt tverrfaglig samarbeid i klinikken, og slik sørger vi for at våre pasienter får best mulig oppfølging og behandling.

Hos oss er du garantert konsultasjon innen 24 timer. Vi holder også åpent på lørdager.

En tverrfaglig klinikk

På en tverrfaglig klinikk jobber flere profesjoner sammen for å best mulig kunne hjelpe pasienter.

Vi kan henvise til røntgen/MR/CT, sykemelde inntil 12 uker, og behandler de fleste smertelidelser. Har du behov for mer hjelp kan vi henvise deg videre til spesialisthelsetjenesten.

Klinikken har lokaler i det som er deler av gamle Myrens verksted på Torshov, og deler inngang med Myrens Sportssenter.

 

MyFyDag


Dag Bjørgum, daglig leder

Autorisert Osteopat, MNOF
E-post: dag@myrensfysikalske.no

Dag er utdannet treningspedagog fra NIH. Dette inkorporerer han i sitt virke som osteopat i form av forebyggende og rehabiliterende trening. Dag har jobbet med trening siden 2003, og med osteopatiutdanning vil han kunne hjelpe deg med de fleste smertelidelser. Dag har kurs i nålebehandling (dry needling).

 

MyFyStian
Stian Walle Larsen

Autorisert fysioterapeut
E-post: stian@myrensfysikalske.no

Stian har jobbet mange år med idrett og personlig trening.
Han behandler de fleste smertelidelser, men har jobbet mest med hodepine, nakke/skuldersmerter, og rehabilitering. Han er for tiden under videreutdanning innenfor ortopedisk medisin, som er en spesialisering i muskel-, skjelettlidelser, og jobber som landslagsfysioterapeut for innebandylandslaget menn U19. Stian har kurs i nålebehandling (dry needling).

 

MyFyBenedicte
Benedicte Behring Hansen

Autorisert kiropraktor, MNKK
E-post: benedicte@myrensfysikalske.no

Benedicte er utdannet kiropraktor ved Palmer College of Chiropractic i USA, og graduerte i 2010. Hun er også utdannet personlig trener. Benedicte jobber helheltlig med mye fokus på triggerpunkt-og muskelbehandling i tillegg til kiropraktisk leddbehandling. Hun behandler de fleste smertelidelser, og interesserer seg for behandling av hodepine, svimmelhet, nakke-og korsryggsmerter.

 

MyFyTrine
Trine-Reneè Klavenes

Muskelterapeut
Epost: trine@myrensfysikalske.no

Trine er utdannet personlig trener, og har en bachelor i osteopati. Trine-Reneè jobber som muskelterapeut, og har flere års erfaring med behandling av muskel-og skjelettlidelser. Trine-Reneè tilbyr massasje som er skreddersydd dine behov og ønsker. Hun er spesielt interessert i muskel-skjelettlidelser. Hun brenner for å hjelpe mennesker med kroniske smerter, stressrelaterte plager, samt rygg- og nakkesmerter.

 


Rikke Loftheim

Autorisert fysioterapeut
E-post: rikke@myrensfysikalske.no

Rikke er utdannet fysioterapeut fra Oxford Brookes University i England. Hun har erfaring innen ortopedi, kvinnehelse, nevrologi, hjerte- og lungefysioterapi, med mer.

 

Les mer om:

Priser

Bedriftsavtale

Behandlingstilbud

Myrens Sportssenter
Myrens Sportssenter er et treningssenter på Torshov som leverer et bredt og helhetlig tilbud innen trening. De kan friste med Oslos råeste treningslokaler, og gruppetimene deres er blant det beste markedet kan tilby. Dette både i variasjon og kompetanse hos instruktørene. Myrens Fysikalske har et tett samarbeid med deres personlige trenere for å sikre optimal ivaretakelse av kundene.

Gå inn på www.myrens.no for en fullstendig oversikt.

mss_logo