Bedriftstilbud


Spar bedriften for penger ved å holde de ansatte friske

Ta kontakt på dag@myrens.no eller ring 45 50 05 06 for å avtale et uforpliktende møte og gratis prøvetime.

Vi tilbyr din bedrift bedriftsmassasje/fysikalsk behandling i bedriftens lokaler, bedriftstilbud på behandlingstimer, gruppetrening, og arbeidsplasstilpasning.

Noen av de vanligste plagene hos norske arbeidstakere er stiv og vond nakke, hodepine, ryggsmerter og ”musearm”. Dette kommer ofte som et resultat av ensidig belasting gjennom stillesittende arbeid, stress og dårlig ergonomi på arbeidsplassen.

I følge en undersøkelse som SINTEF gjorde i 2011 for NHO kan det koste arbeidsgiver kr.13 000,- pr uke med sykefravær. Jo tidligere en kommer tilbake i arbeid, jo større effekt har det på sykefraværstallene til bedriften.

Vi har mange års erfaring med trening og behandling av forskjellige yrkesgrupper. Vi kan derfor tilpasse tilbudet etter hva din bedrift trenger.

Bedriftsmassasje og behandling på arbeidsplassen:

Vi tilbyr bedriftsmassasje til din bedrift, hvor vi behandler de ansatte hos dere.
Vår fysioterapeut, kiropraktor, osteopat kan tidlig kartlegge eventuelle smerteårsaker og behandler dem, og forebygge før de skulle oppstå. Det er ikke bare tidseffektivt og forebyggende for sykdom, men det bedrer atmosfæren i en bedrift å ha en godt helsetilbud til sine ansatte.

Arbeidsplasstilpasning:

Da opp til så mange som 50% av muskel-, og skjelettlidelser kan relateres til fysiske forhold på arbeidsplassen vil en korrekt arbeidsstilling kunne være avgjørende for å forebygge plager hos ansatte. Våre fysioterapeuter gjennomfører tilpasning av arbeidsplass og andre lokaler i deres bedrift for en optimal arbeidsstilling.

Bedriftstrening:

Passivitet er vår tids sigarett. En aktiv hverdag er avgjørende for å forebygge skader og smerter.
Vi tilbyr trening på arbeidsplassen, såkalt «kontortrening». Det krever ikke treningstøy eller mye tid. Vi gjennomfører 20 minutters effektiv trening med ansatte i grupper, hvor hovedfokuset er økt sirkulasjon og økt energiforbruk. Et avbrekk i arbeidet med fysisk aktivitet kan gjøre kroppen i bedre stand til takle en lang dag på jobb.

Gruppetrening:

Våre terapeuter har lang erfaring innen trening. Gruppetrening med bedriften er et godt forebyggende tiltak, men også god teambuilding. Vi legger mye stolthet i å tilrettelegge for sikre, motiverende og morsomme treningssøkter. Dersom bedriften ikke kan stille med passende rom til gruppetrening, så har vi store og fine saler som kan leies via Myrens Treningssenter. Type gruppetreningstime varierer etter bedriftens ønsker og behov. Sirkeltrening, Crosstraining, stretching og bevegelighetstrening og kondisjonsøkter som løpeøkter er de mest populære timene vi gjennomfører. På sommerhalvåret gir også en fin mulighet for å trene ute i friluft.

Noen av våre referanser:

Ullevål sykehus bedriftsidrettslag

Privatmegleren Torshov

Politiets fellesforbund

Squashforbundet

LPO arkitekter

Semway AS

Neby HiFi

Forsvaret