Behandlinger

Fysioterapi

Fysioterapi er en behandlingsform for deg med muskel-/skjelettlidelser som rygg-, eller skuldersmerter, hodepine, kroniske lidelser, har operert, eller ønsker råd og veiledning trening og arbeidsplasstilpasning.

Les mer

Osteopati

Osteopati er et relativt nytt behandlingstilbud i Norge, men har i mange år vært etablert som en anerkjent behandlingsform i land som USA og Tyskland. Osteopati fokuserer på å se sammenhenger i hele kroppen, ikke bare muskel-skjelettsystemet, for å finne årsaken til plagene.

Les mer

Trykkbølgebehandling

Radial trykkbølgebehandling (ESWT) er en behandlingform som hovedsakelig brukes for smerter i muskelsener som ikke lar seg behandle med konvensjonell behandling og trening.

Les mer

Massasje

Vi tilbyr både klassisk massasje og idrettsmassasje for deg som ønsker redusere smerter, økt velbehag eller trenger idrettsrelatert behandling for sår eller stiv muskulatur.

Les mer

Myrens Ernæring

Har du behov for kostholdsrådgivning, livsstilsendring eller har spørsmål til mat og trening? Vi gir råd og hjelpe til enkeltpersoner, eller grupper som ønsker hjelp,...

Les mer

Hjemmefysioterapi

Hjemmefysioterapi er et tilbud for deg som har behov for behandling i hjemmet. Vi tilbyr i første rekke aktiv øvelsesbehandling, men også annen behandling for ulike muskelskjelettlidelser. Treningen som tilbys er forankret i forskning, slik at du skal få et best mulig utbytte av tiden sammen med oss.

Les mer