Behandlinger

Hjemmefysioterapi

Hjemmefysioterapi er et tilbud for deg som har behov for behandling i hjemmet.

Vi tilbyr i første rekke aktiv øvelsesbehandling, men også annen behandling for ulike muskelskjelettlidelser. Treningen som tilbys er forankret i forskning, slik at du skal få et best mulig utbytte av tiden sammen med oss.
Du vil få muligheten til å være delaktig i utformingen av en treningsplan, slik at målene blir tilpasset dine behov. Hovedmålet er at du gjennom trening skal føle deg tryggere i, og utenfor hjemmet, der du opplever å mestre dagligdagse gjøremål. Vi har også et mål om at du, etter endt behandling, skal sitte igjen med kunnskap om hva du selv kan gjøre for å ta vare på egen helse. Hjemmefysioterapi inkluderer et bredt spekter av behandlingstiltak, og kan bestå av blant annet :

  • Aktiv øvelselsesbehandling
  • Massasje og mobilisering av stive muskler og ledd.
  • Ergonomisk rådgivning – hvordan en kan utføre en aktivitet mer hensiktsmessig
  • Nålebehandling – for smertefull muskulatur
  • Avspenningsøvelser/ pusteøvelser

Våre terapeuter tilbyr behandling som baserer seg på evidensbasert praksis – hvor klinisk erfaring og forskning kombineres med dine ønsker – for å sikre at resultatet blir optimalt for deg. Våre fysioterapeuter brenner for sitt fag, der de yter sitt beste for at du skal nå dine mål og bli fornøyd med resultatet.

Som autorisert helsepersonell har vi taushetsplikt, som betyr at ingen personlige opplysninger om deg vil deles videre, uten ditt samtykke.

Vi har ingen venteliste – ta kontakt med en av våre terapeuter i dag på telefon 45 50 05 06, for en uforpliktende og hyggelig samtale. Om du heller ønsker å ta kontakt via mail kan følgende e-postadresse benyttes: dag@myrens.no